Asociaţia AFI

Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Istorie (AAFI) a Universității de Stat din Moldova

Consiliul de Administrare al Asociaţiei Absolvenţilor Facultății de Istorie vă aduce la cunoștință, că la moment toate actele normative conform legislației Republicii Moldova au fost perfectate și ne aflăm într-un câmp legal de activitate. Reieșind din aceasta, ne-am propus substanțial să intensificăm activitatea Asociației Absolvenților Facultății de Istorie de la Universitatea de Stat din Moldova.

Facem apel, către toți membrii și potențialii membri al Asociației Absolvenților Facultății de Istorie activ să se implice în activitatea AAFI. Formele de implicare și susținere a Asociației Absolvenților Facultății de Istorie pot fi cele mai diverse. Deja pe contul Asociației Absolvenților Facultății de Istorie pot fi transferate cotizațiile de membru (50 de lei pe an). Sunt salutabile transferul mijloacelor financiare în calitate de sponsorizare al Asociației Absolvenților Facultății de Istorie.

Conturile Bancare: BC „MOBIASBANCĂ –Groupe Societe Generale” S.A.,

  • 1.      MDL – 2224710SV70726207100,   cod IBAN MD56MO2224ASV70726207100
  • 2.      RON – cod IBAN:MD24MO2224ASV70889807100
  • 3.      EUR – MD32MO2224ASV708889647100
  • Beneficiar: AO ASOCIATIA ABSOLVENTILOR FACULTATII DE ISTORIE USM DIN RM (AAFI)

Vă rugăm informația despre activitatea Asociației Absolvenților Facultății de Istorie, după posibilitate s-o aduceți  la colegii noștri cu care am trăit frumoși ani de studenție la Facultatea de Istorie al Universității de Stat din Moldova. Deja au parvenit mai multe cereri de-a se înscrie în rândurile Asociației Absolvenților Facultății de Istorie.

 

Baza de date va fi la dispoziţia membrilor Asociaţiei, iar informaţia generală va putea fi accesată pe pagina web a Facultăţii de Istorie şi Filosofie, pe care vă invităm să o vizitaţi în continuare – www.istorie.usm.md Vom accepta în continuare propunerile şi sugestiile Dumneavoastră referitoare la procedura de înregistrare şi activitatea Asociaţiei Absolvenţilor Facultăţii de Istorie / Statutul, structura, simbolica, etc./

Grupul de iniţiativă:

Ion Gumenâi gumenai@yahoo.com

Valentin Arapu valarapu@gmail.com

Igor Bercu bercuigor@gmail.com


Ссылочные факторы ранжированияСсылочная масса1 м квадратныйfreevulkanclub отзывыnew blackjack strategy