FAŢETE ALE COMUNISMULUI ÎN ROMÂNIA ŞI R(A)SS MOLDOVENEASCĂ: POLITICĂ, SOCIETATE ŞI ECONOMIE

Facultatea de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în parteneriat cu Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității de Stat din Moldova și Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc organizează conferința: 
"Fațete ale comunismului în România și în R(A)SS Moldovenească: politică, societate și economie"
Conferința se adresează tinerilor istorici de pe ambele maluri ale Prutului și încurajează în mod special participarea doctoranzilor. De aceea, organizatorii vor acoperi costurile de cazare și masă pentru un număr de 20 participanți, restul participanților putând beneficia de masă gratuită în limita numărului de locuri disponibile. 


De asemenea, lucrările care îndeplinesc standardele științifice și academice specifice unui text publicabil, vor avea posibilitatea de a fi publicate în revistele Analele Științifice ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, (seria nouă). Istorie (CNCS B) și Studia Universitatis Moldaviae (CNCS B).


Cei care doresc să participe sunt rugați să trimită un rezumat al prezentării în limba română,
până la data de 7 iunie 2018, la adresa cristina.preutu@uaic.ro

Comitetul Organizatoric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>