SEMINAR: “ACCESUL LA ARHIVE”

Categorii:Evenimente

Pe 9 octombrie 2017 la Facultatea de Istorie si Filosofie, aud. 511, ora 11.30 va avea loc un seminar care își propune să aducă la cunoștință istoricilor și celor din domeniile conexe cum a reușit Ucraina într-un timp restrâns să devină statul unde accesul la dosarele KGB a devenit cel mai ușor și cum a fost posibil acest lucru. În acelaș timp, va fi oferit un raport despre starea accesului la arhivele KGB în Republica Moldova comparativ cu Ucraina și alte state din Parteneriatul Estic. Seminarul este organizat de Asociația pentru studierea Mișcării de eliberare națională din Ucraina, Arhivele SBU din Ucraina și Centrul de Studiere a Totalitarismului de la Facultatea de Istorie și Filozofie, USM. 

One Response to SEMINAR: “ACCESUL LA ARHIVE”

  1. Răspunde Accesul la arhivele Totalitarismului, seminar cu referire la practica Ucrainei in acest domeniu » » Newsmoldova.info says:

    [...] 2017 la Facultatea de Istorie si Filosofie a Universitații de Stat din Moldova, va avea loc un seminar care își propune să aducă la cunoștință istoricilor și celor din domeniile conexe cum a [...]