NOUL PROIECT AL FACULTĂŢII DE ISTORIE ŞI FILOSOFIE – „UNIVERSITATEA ELEVILOR”

Facultatea de Istorie și Filosofie a Universităţii de Stat din Moldova, a inițiat un proiect intitulat „Universitatea elevilor”. În cadrul acesteia, profesori universitari predau liceenilor în fiecare sâmbătă. La final, cei din urmă au parte și de câte o surpriză organizată de studenții facultății.

Deși ideea este nouă, aceasta a prins în rândul elevilor, întrucât la prima ediție au venit aproximativ 70 de oameni. Scopul inițiativei este ca elevii să facă cunoștință cu o zi obișnuită la universitate încă de pe băncile liceului, pentru a cunoaște profesorii și a-și creea o imagine despre ce-i poate aștepta.

 

Subiectele discutate în cadrul orelor sunt diverse și nu cuprind de obicei teorie clasică, dar analiza unor teme populare. 

Orele încep la ora 09:00, în fiecare sâmbătă, înregistrarea prealabilă nu este necesară. Sunt invitați toți elevii clasei a XII- a, este foarte binevenită și participarea studenților facultății.

благотворительный фонд владимира мунтянапрофессиональные кисти для макияжа украинаtranslate medical documentsинтернет бизнес рефератhow to promote your blog on instagram