STUDIEM ÎN REPUBLICA MOLDOVA – SUNTEM RECUNOSCUŢI INTERNAŢIONAL!

Categorii:AnunţuriTags: , , , ,

În perioada 31 martie – 2 aprilie 2015, programul de studii de licenţă ISTORIE oferit de Facultatea de Istorie şi Filozofie a Universităţii de Strat din Moldova, a fost evaluat extern de Agenția Germană de Asigurare a Calității (AQAS).

În rezultatul evalării internationale, comisia de experţi a AQAS a constatat că programul de licenţă ISTORIE corespunde „Standardelor şi liniilor directoare pentru asigurarea calităţii în Spaţiul European al Învăţământului Superior” (ESG) şi Cadrului European al Calificărilor (EQF).

Comisia de Acreditare a AQAS a decis la 19 mai 2015 acreditarea programului de studii de licenţă ISTORIE pentru o perioadă standard de 5 ani cu înscrierea în registrul de programe acreditate internaţional (www.aqas.de).

Istorie – primul program de studii de licenţă de la USM acreditat internaţional.

 

 

 

 

 

 

 

broker mfxооо полигон официальный сайтподводная видеокамера для зимней рыбалки купитьenglish translation frenchкупить летнюю одежду для девочки

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>