SSC-2019

Categorii:Restul...

Laboratorul de Cercetări Ştiinţifice „Tracologie” al Universităţii de Stat din Moldova organizează Colloquium-ul de vară de la Saharna cu tema: Relaţii interculturale în spaţiul tiso-nistrean în epoca fierului.

Colloquium-ul se va desfăşura în cadrul proiectului cultural „Patrimoniul arheologic din raioanele Rezina şi Şoldăneşti: oportunităţi de promovare şi valorificare”, finanţat de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova.

Manifestarea va avea loc la baza arheologică a USM din localitatea Saharna, raionul Rezina în perioada 16-19 iulie 2019.

Participanţi: Specialişti în domeniu din România, Ucraina, Rusia şi Republica Moldova; Studenţi şi masteranzi de la Facultatea de Istorie şi Filosofie, Universitatea de Stat din Moldova; Administraţia publică locală.

Din program:

– Comunicări ştiinţifice;

– Masa rotundă „Oportunităţi de promovare şi punere în valoare a patrimoniului arheologic din regiunea Nistrului Mijlociu”

– Documentare de teren în regiunea Nistrului Mijlociu.

Poster

Programul  Colloquium-ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>