SESIUNEA NAŢIONALĂ DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI. EDIŢIA XXIII.

Categorii:Restul...

Facultatea de Istorie și Filosofie aduce la cunoștința dumneavoastră că aplicările pentru Sesiunea Națională de Comunicări Științifice, ediția a XXIII-a sunt deschise.
○ Prima etapă a Sesiunii se va desfășura pe data de 26 februarie curent. La aceasta pot participa DOAR STUDENȚII CICLULUI I (LICENȚĂ). Formularul de aplicare îl găsiți urmând link-ul: https://goo.gl/forms/hT4jMgJyPyCZ7Ait2
❗ Termenul limită de aplicare: 22 FEBRUARIE

Etapa a II-a a Sesiunii își va desfășura lucrările între 11 și 13 aprilie, curent. Aici vor participa CÂȘTIGĂTORII ETAPEI I, MASTERANZII ȘI INVITAȚI DE LA ALTE INSTITUȚII SUPERIOARE DE ÎNVĂȚĂMÂNT.
Masteranzii Facultății de Istorie și Filosofie se pot înscrie accesând: https://goo.gl/forms/WP5PbzSfkK8amHEZ2
❗ Termenul limită de aplicare: 27 FEBRUARIE. De asemenea, rugăm respectuos ca la data limită, să prezentați rezumatele lucrărilor în format electronic (în volum de maxim două pagini, redactate conform cerințelor de tehno-redactare în vigoare) la adresa electronică: cedas.fif.usm@gmail.com și în format tipărit (hârtie), cu recomandarea conducătorului științific, organizatorilor: d-lui Andrei Corobcean sau studentei Cătălina-Maria Bebea.